Senaste nytt.

23. nov, 2017

Nytt

Nu har jag äntligen tagit nya tag i min hemsida och genomför den välbehövliga uppdateringen som den är i så stort behov utav.

Jag kommer i denna uppdatering att bli mera aktiv på denna blogg och också se över priser och tjänster och uppdatera flikar och skrota andra.

Jag har under de senaste åren fått otroligt många roliga möjligheter att jobba med en massa personer och jag känner mig mer laddad än någonsin för att pressa mig längre för att bygga detta större.

Många uppdateringar hittar ni på www.instagram.com/__rhp__ 

och https://www.facebook.com/Robert.Hellstrom.Photography/ och ni kan även följa mig på Rocknytt.net där jag fotograferar mycket flitigt.

 

Den senaste tiden har varit mycket spännande och jag har just blivit publicerad i en bok ifrån Darkadya Book som utgår ifrån USA och boken heter Live Metal - The World´s Best Music Photographers och det är en bok som visar 100 av världens främsta musikfotografer och det är en ära och jag är väldigt stolt över att vara en av dom.

Utöver det så har jag den senaste månaden jobbat med tyska Rock Hard Magazine och kommer att ha med bilder i deras senaste (November) nummer.

Dom sista bitarna på en musikvideo har också fallit på plats och den har premiär nu på söndag den 26/11, ni kommer att se premiären genom Rocknytt.net.

Och framtiden ser riktigt spännande ut! 

Har ett gäng spännande artist samarbeten som kommer under detta år och början av nästa och det ska bli otroligt roligt! Detta inkluderar band som Anthrax, Millencolin, Hardcore Superstar, Mustasch, Entomed, Dia Psalma m.m

Så håll utkik på min socialmedia och här på hemsidan för att följa med i roligheterna.

 

Ta hand om er!

Robert